ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | |
PONIEDZIAŁEK 18.11 |
Zupa mleczna z płatkami śniadaniowymi chleb mieszany z masłem Przekąska: warzywko / owoc |
Zupa pomidorowa na wywarze mięsno-warzywnym z makaronem świderki, kluski na parze w sosie czekoladowym, kompot |
Baton pszenny z masłem i ogórkiem zielonym, herbata ziołowa |
WTOREK 19.11 |
Bułka maślana z masłem, Przekąska: warzywko / owoc |
Barszcz ukraiński na wywarze mięsno-warzywnym, |
Sałatka owocowa |
ŚRODA 20.11 |
Kanapka z sałatą, szynką drobiową, jajkiem, pomidorem, Przekąska: warzywko / owoc |
Zupa krupnik na wywarze mięsno-warzywnym, |
Ciastka zbożowe, |
CZWARTEK 21.11 |
Twarożek ze szczypiorkiem, Przekąska: warzywko / owoc |
Rosół z makaronem literki, |
Kołaczyk |
PIĄTEK 22.11 |
Pasta z makreli wędzonej, chleb mieszany z masłem, herbata z cytryną Przekąska: warzywko / owoc |
Zupa brokułowa na wywarze mięsno-warzywnym zabielana śmietaną, jajko sadzone, ziemniaki puree, mizeria, kompot |
*Kuchnia zastrzega sobie prawo zmian